Button für Menü
REMONDIS Global Website // Sweden
Det bästa jobbet i världen:
Hjälpa till att rädda den varje dag

Crazy - smart navigation with each item having a different size and margins

 • KARRIÄR

  REMONDIS för anställda

 • Du kanske funderar på om REMONDIS kan vara rätt plats för dig långsiktigt? Fortsätt då att läsa och lär känna oss bättre. Det finns mängder med anledningar till att vilja arbeta på REMONDIS. Du hittar allt som är viktigt för dig här på vårt företag – alltifrån ett meningsfullt arbete till en säker framtid, hela vägen till stora utvecklingsmöjligheter. Läs helt enkelt själv om fördelarna med vårt​​​​​​​ familjeägda företag. Och vem vet: kanske börjar du snart din framtida karriär med och på vårt företag.

  Läs mer om våra senaste lediga jobb och lärlingsjobb på remondis-karriere.de

Ett meningsfullt arbete som bromsar klimatförändringarna och skyddar naturresurserna

 • Alla aktiviteter som genomförs av våra tre avdelningar – återvinning, tjänster och vattenförvaltning – har ett huvudmål. Det är att effektivt bevara naturresurser och ta itu med klimatförändringarna. Och du som är anställd på företaget har en aktiv roll i att se till att detta viktiga mål uppnås. Detta gör inte bara jobben på REMONDIS spännande och utmanande utan också otroligt meningsfulla. Det finns faktiskt väldigt få yrken som kan matcha dem. Var annars får du möjligheten att aktivt sträva framåt och främja den viktiga hållbarheten och att varje dag göra ett arbete som gör världen lite bättre? Dessutom uppmuntrar REMONDIS till att tänka stort, eftersom det passar företagets filosofi perfekt. Vi tror att det fortfarande finns mycket potential i den cirkulära ekonomin till att bromsa klimatförändringarna och vi arbetar ständigt med att utveckla nya processer och uppnå allt bättre återvinningsgrader för att skydda morgondagens värld. Vi ser fram emot att få välkomna dig till REMONDIS-familjen.

Ett tryggt jobb även i osäkra tider

Vi lever i en värld som förbrukar mer råvaror än vår planet kan ge och det innebär att återvinningsbranschen är framtidssäker. Våra avdelningar, till exempel de som levererar viktiga tjänster och återvinningsaktiviteter, kommer att behövas även i framtiden och kommer att bli ännu mer relevanta. Ytterligare en anledning till att verksamheten har en trygg framtid är att REMONDIS-koncernen är ett familjeägt företag, genomsyrat av tradition och lägger stor vikt vid soliditet. Denna soliditet gynnar våra anställda på en mängd olika sätt. Nyckelargument för REMONDIS är framtidssäkra jobb och ett väl fungerande skiftsystem med arbetsscheman som tillåter personalen att integrera sin karriär med sitt privat- och familjeliv. Detta gäller både för våra kommersiella och industriella avdelningar.

Internationella platser – ett brett utbud av aktiviteter

 • På REMONDIS arbetar du för framtiden. Det gäller också din egen framtid. Vårt internationella företag växer kontinuerligt, vilket innebär att vi kan erbjuda dig utmärkta karriärmöjligheter. Det finns i sanning inga begränsningar. Det finns många möjligheter för dig att röra dig vidare inom företaget och samla arbetslivserfarenhet utomlands på många olika typer av orter. Detta gör att du kan vidareutveckla både din yrkesmässiga och din personliga kompetens. Dessutom verkar vi inom ett brett spektrum av verksamheter: alltifrån återvinning till vattenhantering, hela vägen till produktutveckling. Garanterad variation. Något annat som är lika viktigt är att vår breda verksamhet erbjuder stora möjligheter för dig att avancera i karriären. REMONDIS öppna struktur låter dig avancera på områden där andra företag hade låtit dig vänta i kö för att få en befordran. Så länge personer är flexibla och rörliga behöver de inte vänta länge alls innan de får en ledarskapsroll.

  • REMONDIS erbjuder en hel rad professionella jobb och jobb för nyanställda

Statistiken hos en global koncern, värderingarna hos ett familjeägt företag

Trots storleken på vår verksamhet med ca. 800 platskontor runt om i världen och fler än 43,000 anställda har vi ändå fortsatt att vara ett familjeägt företag med fötterna på jorden. Det märks på det återhållsamma sättet som vår verksamhet växer – där fokus ligger på hållbar, långsiktig utveckling – samt i vår arbetskultur. Vi lägger stor vikt vid att ha platta hierarkier och små enheter med snabba beslutsprocesser som ger personalen utrymme att vara kreativ. Resultatet är en praktisk mentalitet som formar hela koncernen – såväl som lösningsorientering och pragmatism. Filosofin att "kavla upp ärmarna och sätta igång" återspeglas i hur vi behandlar våra anställda. Alla uppskattas lika mycket oavsett jobb eller kvalifikationsnivå.

Kontakta oss och få reda på mer

 • Du är självklart varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera lärlings- och karriärmöjligheterna på REMONDIS. Våra experter hjälper gärna till

  • Christian Rilling
   Ansvarig för industriella, tekniska samt kommersiella specialister och chefer
   T +49 2306 106-106
   E-Mail

   Linda Kunka
   Responsible for: student interns, student employees, graduates, trainees
   T +49 2306 106-8665
   E-Mail

  • Theresa Hartmann
   Ansvarig för marknadsspecialister och chefer
   T +49 2306 106-8826
   E-Mail

   Vanessa Rensmann
   Responsible for: work placements for school children, apprenticeships
   T +49 2306 106-853
   E-Mail

 • Pressrum – Keep up to date

  Platskontor – Europe and worldwide

  Bibliotek – Download our brochures and videos here

  Sök – The quickest way to find what you want to know about our company

Diese Seite verwendet aktuelle Techniken, die in dem von Ihnen verwendeten Browser unter Umständen nicht korrekt angezeigt werden können.
Bitte aktualisieren Sie Ihren Internet-Explorer oder weichen auf einen anderen Browser wie Chrome oder Firefox aus.
Schließen